Produkter

Signus Ad-version

I Ad-versionen av Signus upplåter du som kund och lokalinnehavare plats för montering av digitala reklamtavlor.
Reklamplatsen används sedan för att marknadsföra din verksamhet men även som reklamplats åt dina leverantörer och/eller andra passande annonsörer.
Ad-versionen är en god kombination av stilfull och ekonomisk marknadsföring där systemet oftast är kostnadsfritt redan efter en kort period.

Vi administrerar, producerar innehåll och marknadsför reklamplatsen i samråd med dig.
Ad-versionen bygger på att du som upplåter reklamplatsen är med och aktivt eller passivt säljer annonsutrymme. Din egen marknadsföring och själva systemet blir för dig därmed kostnadsfritt och ger dig även möjlighet att få del av annonsintäkterna.

Signus Lic-version

Lic-versionen av Signus ger dig helt fria händer att själv skräddarsy din digitala reklamplats.
Oavsett om ditt behov är en bildskärm i din butik eller 100 bildskärmar över flertalet platser levererar vi ett komplett digitalt skyltsystem anpassat för just dig. Lic-versionen ger dig möjlighet att styra informationen och budskapen du vill förmedla på ett enkelt och överskådligt sätt. Då administrationen av bildskärmar och den information som skall visas
sker genom att du loggar in till ditt system via en vanlig webbläsare, ändrar du själv enkelt, när, var och hur dina budskap ska visas oavsett var du befinner dig.


Oavsett vilken version som är mest lämpad för just din verksamhet och ditt marknadsföringsbehov ser vi alltid till att leverera en helhetslösning. Där kan du som kund vara säker på att du får rätt lösning till rätt pris utan att du ska behöva spendera tid och kraft på att få olika delar att fungera.