Signus left shadow
Nyheter

Nordic Club i Kalmar väljer Signus från inFocusmedia
Noric Club har in samband med sin stora renovering valt att satsa på vårt digitalta skyltsystem, Signus
I de nya fräscha lokalerna kan nu besökare se aktuella pass, nyheter och erbjudanden på skärmar i entré, lounge och i omkädningsrummen.


Kalmars nya mingelsida lanseras med digital marknadsföring
KalmarMingel.se lanserades idag med hjälp av digital marknadsföring. KalmarMingel är en sida med bilder och nyheter om mingel, nöjen, mingelbilder och nattklubbar i Kalmar.
Mingelsidan bevakar och fotograferar alla stora nöjesställen och evenemang i Kalmar exempelvis Palace, Bistrobar, Byttan, Harrys, Sandra och vallen. KalmarMingel.se har genom den digitala lanseringen snabbt blivit den bästa och mest välbesökta mingelsidan i Kalmar.


LG lanserar två nya specialskärmar för digital signage
Med modellerna M2900S och M3800S når man en ny marknad och öppnar för nya lösningar. Båda modellerna är s.k. Long Stretch med upplösningen 1366x480 respektive 1366x398 och passar utmärkt vid monteringar där höjden är en faktor. Storlekarna är 29 och 38 tum där M3800S är nästan 1 meter lång men endast 33 cm hög.


Asus Eee-Box, kostnadseffektiv för digital signage
Om kraven inte är full HD och placeringen inte är i utsatt miljö kan Asus nya Eee-Box lämpa sig väl för Digital Signage-applikationer med slimmad budget. Atom CPU på 1.6GHz, 1Gb Ram, 80Gb HD, WLAN, GB-LAN och Svensk Win XP. Med de blygsamma måtten 22.3x17.8x2.6cm och VESA-fäste är den lätt att dölja eller fästa direkt på monitor.


Signus right shadow

Produkter

Signus Ad-version

I Ad-versionen av Signus upplåter du som kund och lokalinnehavare plats för montering av digitala reklamtavlor.
Reklamplatsen används sedan för att marknadsföra din verksamhet men även som reklamplats åt dina leverantörer och/eller andra passande annonsörer.
Ad-versionen är en god kombination av stilfull och ekonomisk marknadsföring där systemet oftast är kostnadsfritt redan efter en kort period.

Vi administrerar, producerar innehåll och marknadsför reklamplatsen i samråd med dig.
Ad-versionen bygger på att du som upplåter reklamplatsen är med och aktivt eller passivt säljer annonsutrymme. Din egen marknadsföring och själva systemet blir för dig därmed kostnadsfritt och ger dig även möjlighet att få del av annonsintäkterna.

Signus Lic-version

Lic-versionen av Signus ger dig helt fria händer att själv skräddarsy din digitala reklamplats.
Oavsett om ditt behov är en bildskärm i din butik eller 100 bildskärmar över flertalet platser levererar vi ett komplett digitalt skyltsystem anpassat för just dig. Lic-versionen ger dig möjlighet att styra informationen och budskapen du vill förmedla på ett enkelt och överskådligt sätt. Då administrationen av bildskärmar och den information som skall visas
sker genom att du loggar in till ditt system via en vanlig webbläsare, ändrar du själv enkelt, när, var och hur dina budskap ska visas oavsett var du befinner dig.


Oavsett vilken version som är mest lämpad för just din verksamhet och ditt marknadsföringsbehov ser vi alltid till att leverera en helhetslösning. Där kan du som kund vara säker på att du får rätt lösning till rätt pris utan att du ska behöva spendera tid och kraft på att få olika delar att fungera. 
 
Signus © inFocusmedia iFoM AB, Fiskaregatan 12, 392 32 Kalmar, Sverige, Tel. +46 (0) 480-740796, www.infocusmedia.se