Signus left shadow
Nyheter

Nordic Club i Kalmar väljer Signus från inFocusmedia
Noric Club har in samband med sin stora renovering valt att satsa på vårt digitalta skyltsystem, Signus
I de nya fräscha lokalerna kan nu besökare se aktuella pass, nyheter och erbjudanden på skärmar i entré, lounge och i omkädningsrummen.


Kalmars nya mingelsida lanseras med digital marknadsföring
KalmarMingel.se lanserades idag med hjälp av digital marknadsföring. KalmarMingel är en sida med bilder och nyheter om mingel, nöjen, mingelbilder och nattklubbar i Kalmar.
Mingelsidan bevakar och fotograferar alla stora nöjesställen och evenemang i Kalmar exempelvis Palace, Bistrobar, Byttan, Harrys, Sandra och vallen. KalmarMingel.se har genom den digitala lanseringen snabbt blivit den bästa och mest välbesökta mingelsidan i Kalmar.


LG lanserar två nya specialskärmar för digital signage
Med modellerna M2900S och M3800S når man en ny marknad och öppnar för nya lösningar. Båda modellerna är s.k. Long Stretch med upplösningen 1366x480 respektive 1366x398 och passar utmärkt vid monteringar där höjden är en faktor. Storlekarna är 29 och 38 tum där M3800S är nästan 1 meter lång men endast 33 cm hög.


Asus Eee-Box, kostnadseffektiv för digital signage
Om kraven inte är full HD och placeringen inte är i utsatt miljö kan Asus nya Eee-Box lämpa sig väl för Digital Signage-applikationer med slimmad budget. Atom CPU på 1.6GHz, 1Gb Ram, 80Gb HD, WLAN, GB-LAN och Svensk Win XP. Med de blygsamma måtten 22.3x17.8x2.6cm och VESA-fäste är den lätt att dölja eller fästa direkt på monitor.


Signus right shadow

Koncept

Vad är Digital signage / Digital skyltning?

Digital skyltning kan vara så enkelt som en bildskärm och en dator/mediaspelare med ett bildspel. Det kan också vara hundratals bildskärmar utspridda över ett stort geografiskt område, där varje skärm visar ett unikt budskap vid olika tidpunkter, allt uppdaterat och centralt styrt från en punkt. Information som börskurser, köplats, väder och nyheter kan inhämtas och uppdateras automatiskt och samtidigt varvas eller vävas in i specifik information/reklam. Oavsett ditt behov så ser vi till att leverera en helhetslösning anpassad för din verksamhet.


Några typiska användningsområden för digital skyltning:

Restauranger - Matsedel, lunchmeny, miljöbilder
Nattklubbar – Happy Hour, erbjudanden, eventreklam, miljöbilder
Butiker – Produktreklam, kösystem
Kommuner/landsting – Samhällsinformation, föreningsinformation, turistinformation
Gallerior – Butiksreklam, besöksinformation
Transportbolag – Väntetider, väginformation, reklam
Mässarrangörer – Orienteringstavlor, besöksinformation, reklam
Produktionsföretag – produktionsstatistik, interninfo
Mäklarfirmor – Objektinformation

 

 
 
Signus © inFocusmedia iFoM AB, Fiskaregatan 12, 392 32 Kalmar, Sverige, Tel. +46 (0) 480-740796, www.infocusmedia.se