Signus left shadow
Nyheter

Nordic Club i Kalmar väljer Signus från inFocusmedia
Noric Club har in samband med sin stora renovering valt att satsa på vårt digitalta skyltsystem, Signus
I de nya fräscha lokalerna kan nu besökare se aktuella pass, nyheter och erbjudanden på skärmar i entré, lounge och i omkädningsrummen.


Kalmars nya mingelsida lanseras med digital marknadsföring
KalmarMingel.se lanserades idag med hjälp av digital marknadsföring. KalmarMingel är en sida med bilder och nyheter om mingel, nöjen, mingelbilder och nattklubbar i Kalmar.
Mingelsidan bevakar och fotograferar alla stora nöjesställen och evenemang i Kalmar exempelvis Palace, Bistrobar, Byttan, Harrys, Sandra och vallen. KalmarMingel.se har genom den digitala lanseringen snabbt blivit den bästa och mest välbesökta mingelsidan i Kalmar.


LG lanserar två nya specialskärmar för digital signage
Med modellerna M2900S och M3800S når man en ny marknad och öppnar för nya lösningar. Båda modellerna är s.k. Long Stretch med upplösningen 1366x480 respektive 1366x398 och passar utmärkt vid monteringar där höjden är en faktor. Storlekarna är 29 och 38 tum där M3800S är nästan 1 meter lång men endast 33 cm hög.


Asus Eee-Box, kostnadseffektiv för digital signage
Om kraven inte är full HD och placeringen inte är i utsatt miljö kan Asus nya Eee-Box lämpa sig väl för Digital Signage-applikationer med slimmad budget. Atom CPU på 1.6GHz, 1Gb Ram, 80Gb HD, WLAN, GB-LAN och Svensk Win XP. Med de blygsamma måtten 22.3x17.8x2.6cm och VESA-fäste är den lätt att dölja eller fästa direkt på monitor.


Signus right shadow

Demo

Kontakta oss för en online-demonstration av Signus Digital Signagesystemet och hur det kan öka din försäljning och effektivisera din verksamhet.
Signus Digital Signage Screenshot


 
 
Signus © inFocusmedia iFoM AB, Fiskaregatan 12, 392 32 Kalmar, Sverige, Tel. +46 (0) 480-740796, www.infocusmedia.se